Maties Gornals, Campió d’Espanya de persecució per equips

Maties Gornals, Campió d’Espanya de persecució per equips

El saliner Maties Gornals, juntament amb els seus companys de la selecció balear cadet de ciclisme, ha quedat campió d’espanta de Persecució Cadet per Equips a Mérida (Extremadura) aquest vuit de juliol en guanera per onze segons de diferència els sengons classificats. La resta dels integrants de l’equip de la selecció balear són Joan Albert Riera, Andreu Bernat i Mateu Gamundí.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.