Campus de bàsquet 2016

Campus de bàsquet 2016

De dia 25 a dia 30 de juiol se celebrarà el XII Campus de bàsquet, organitzat pel Club Bàsquet Campos.
Està dirigit a nins i nines de 6 a 16 anys i les inscripcions estaran obertes fins dilluns dia 18. A més a més de practicar el bàsquet, els inscrits gaudiran de nombroses activitats de lleure, jocs, platja i piscina.
Per més informació us podeu descarregar el fitxer adjunt. informació Campus de Bàsquet

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.