Marc Lladó, premi extraordinari de Batxillerat

El campaner Marc Lladó, alumne de l’IES Damià Huguet de Campos ha estat l’alumne que ha aconseguit la nota més alta als Premis Extraordinaris de Batxillerat 2016 de les Illes Balears.
A aquests premis només s’hi podien presentar alumnes que enguany haguessin cursat segon de Batxillerat i haguessin tret una nota superior a 8,75. Consisteixen en un comentari de text literari en català o castellà, un comentari de text històric, en la llengua oficial que no hagin triat per fer el primer, una anàlisi de text en llengua estrangera i una prova d’una matèria de modalitat triada per l’alumne.
Els premiats són els sis que han tret la mitjana més alta de les quatres proves. En Marc ha estat el millor de tots sis, amb una puntuació de 8,71.El premi consisteix en una retribució en metàl·lic de 610 €, matrícula gratuïta al primer curs de la universitat i la classifiació per participar las Premis Extraordinaris de Batxillerat estatals.
En Marc, a més a més de ser un bon estudiant, és un gran esportista i ha aconseguit molts de premis de vela.
Cal recordar que fa dos anys l’IES Damià Huguet ja va tenir una altra alumna que va assolir aquest premi, n’Aina Morant.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.