Presentació del llibre Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors

Presentació del llibre Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors

El passat dijous dia desset de febrer va tenir lloc la primera presentació pública del llibre Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors, del saliner Sebastià Portell.
L’editora Maria Muntaner, l’autor Sebastià Portell i Clar, la protagonista entrevistada Antònia Vicens, i la consellera de participació, transparència i cultura Esperança Camps varen ser els encarregats de presentar-lo, a l’Arxiu del Regne de Mallorca a Palma. Amics, escriptors i grans referents de la literatura catalana hi varen participar llegint alguns textos de l’obra presentada i dos músics de la Simfònica varen acompanyar l’acte musicalment.
Demà dissabte dia vint, a les set de l’horabaixa presentaran el llibre a la casa de cultura ses Cases Noves de Santanyí, poble natal d’Antònia Vicens.
L’endemà, el diumenge dia vint-i-u, el presentaran de ses Salines, el poble de Sebastià Portell i Clar, concretament a l’Església Vella, a les set de l’horabaixa.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.