Projecte de millora del Joan Veny i Clar

Aribau 1El passats dies 11 i 12 de desembre, al centre Polivalent de Campos, es van dur a terme unes jornades de formació per al professorat amb el tema “Visió i aprenentatge“, organitzades pel CEP de Manacor amb la col·laboració del CEIP Joan Veny i Clar.
La reconeguda optometrista Elisa Aribau, amb una àmplia formació en aquesta matèria, va ser l’encarregada de dirigir les ponències. En aquest cicle de formació va parlar de visió, de lateralitat, de processament auditiu i de reflexos primitius i de com aquests aspectes influeixen en l’aprenentatge general i en la lectoescriptura en particular.
Va ser un èxit de participació. Destacam l’assistència de mestres de les escoles públiques de Petra, Ariany , Sant Joan i de tots els membres del claustre del CEIP Joan Veny i Clar i CEIP Nou de Campos.En paraules de la pròpia Elisa: “Un cop més, he pogut comprovar l’entusiasme d’aquest col·lectiu docent a l’hora d’obtenir eines per a millorar la seva activitat en benefici dels alumnes. El millor és poder comprovar com després d’aquests cursos neixen iniciatives i activitats que s’apliquen a l’aula, aconseguint millorar la prevenció de problemes que interfereixen en l’aprenentatge”.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.