Comença el Campionat de Mallorca Escolar d’Escacs

Comença el Campionat de Mallorca Escolar d’Escacs

Divendres passat, dia cinc de febrer, va començar el Campionat de Mallorca sub-16 d’Escacs, en el qual hi participen quatre jugadors del Club Foment d’Escacs de Campos, els campaners Miquel Lladó, Miquel Bujosa, l’estanyoler Guillem Horrach i el santanyiner Daniel Tikhomirov.
La competició va començar bé pels escaquistes campaners, ja que tres d’ells, Miquel Lladó, Miquel Bujosa i Daniel Tikhomirov varen guanyar les seves partides i només Guillem Horrach va perdre.
Durant 6 divendres els jugadors competiran per classificar-se pel Campionat Escolar de les Illes Balears i aconseguir el títol de campió de Mallorca.
Us n’ampliarem la informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.