Els campaners lideren el Campionat de Mallorca Escolar sub-16 d’escacs

Els campaners lideren el Campionat de Mallorca Escolar sub-16 d’escacs

Quan s’acaba d’arribar a l’equador de les sis rondes previstes els campaners lideren el Campionat de Mallorca Escolar sub-16, ja que a les dues primeres posicions, empatats a 3 punts després d’haver guanyat tots dos les seves tres primeres partides, ens hi trobam Miquel Lladó i Miquel Bujosa. Els altres dos jugadors són en Daniel Tikhomirov, que ocupa la vuitena posició amb 2 punts i en Guillem Horrach, que va quinzè amb 1 punt.
A la categoria sub-12 hi participen Miquel Roig i Raúl Aguilar i per ara només s’hi han disputat les dues primeres rondes de les vuit previstes. Tant en Miquel com en Raúl han gunayt una de les seves dues partides i han perdut l’altra, per tant duen un punt cadascun, la qual cosa els situa al lloc quinze en el cas de’n Miquel i al vint-i-quatre en el cas de’n Raúl, però encara queda molta competició per endavant.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.