Presentació de Campos creatiu, un projecte te per reactivar la societat i l’economia campanera

Presentació de Campos creatiu, un projecte te per reactivar la societat i l’economia campanera

IMG_5767Convocades per Joan Adrover, una trentena de persones es varen reunir ahir, divendres dia tretze de novembre, a la Biblioteca Municipal, per assistir a la presentació de Campos Creatiu i Mallorca Creativa, un projecte per reactivar l’economia i la societat campanera, en particular i mallorquina en general.
La idea consisteix en un grup de consum i descompte que negocii rebaixes en les seves compres a les empreses que s’hi vulguin adherir. Aleshores, el vuitanta per cent del benefici es dedicaria a subvencionar idees de desenvolupament econòmic i social sorgides a través de tempestes d’idees, més conegudes pel seu nom en anglès, brainstormings, entre els seus socis.
La fase de disseny d’aquest projecte ja està acabada i ara comença la seva implantació pràctica.
Les expectatives són d’aconseguir estalviar molts de doblers als socis gràcies als descomptes en les seves compres i, al mateix temps, ajudar als emprenedors a revitalitzar les seves empreses o, fins i tot, crear-ne de noves, que permetin recuperar sectors productius des de nous punts de vista i obrir nous nínxols de negoci que fomentin una millora global de la societat.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.