Presentació dels equips del Club Bàsquet Campos

Presentació dels equips del Club Bàsquet Campos

El passat dissabte dia set de novembre es va celebrar la presentació dels equips del Club Bàsquet Campos de la temporada 2015-16. Enguany el club campaner disposa de dotze equips, repartits en diferentes categories.
La presentació va començar a les set de l’horabaixa. Es varen presentar els diferents equips al poliesportiu municipal, amb la presència del batle i del regidor d’esports. Seguidament es va celebrar un sopar a la nau de Son Fuaní, en el qual hi varen participar més de dues-centes cinquanta persones. La festa va acabar amb la tradicional rifa de presents regalats per algunes de les empreses patrocinadores.
Més informació a l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.