Marc Lladó, campió del món de 420!

Marc Lladó, campió del món de 420!

El campaner Marc Lladó forma part de l’equip que ha quedat campió del món de vela per equips en la categoria 420.
El seu equip s’havia classificat pel campionat del món de 420 per equips quan guanyàrem el campionat d’Espanya de 420 a Cadis, fet del qual ja informàrem al seu moment.Es tractava d’un equip totalment mallorquí.
Aquest campionat es feia a Gargnano, una localitat del Lago di Garda, del nord italià, els dies de 10, 11 i 12 de setembre.
L’equip mallorquí guanyà totes les regates el primer dia, amb la qual cosa es col·locà primer amb dues victòries d’avantatge, mentre que el segon dia guanyà cinc regates de sis i aconseguí passar a la final contra la selecció italiana. La final es feu al millor de tres. La cosa va anar bé i guanyaren els dos primers enfrontaments i així no va ser necessari fer el tercer. D’aquesta manera es proclamarem campions del món de 420.
Itàlia va quedar subcampiona, seguida per Portugal i Gran Bretanya.
Més informació a Ressò en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.