Més participació que mai al torneig d’escacs de sa Ràpita

Més participació que mai al torneig d’escacs de sa Ràpita

El passat diumenge dia denou va tenir lloc el ja tradicional Torneig d’Escacs de Partides Ràpides per a Equips de Quatre Jugadors, organitzat pel Club Foment d’Escacs. Enguany, en no coincidir amb altres tornejos la participació va ser molt alta. S’hi inscrigueren set equips!
Després de set rondes va resultar guanyador, i invicte, l’equip dels germans Antoni i Francesc Ducrós, rapiters i jugadors del Campos, acompanyats pel jugador del Megaescs de Calvià Joan Ferrer i el campaner Jesús Cabezas.
En segona posició va quedar l’equip dels Dimonis d’Algaida, amb 5 punts i en tercera l’equip format pels campaners Onofre Veny, Jaume Lladó, Miquel Lladó i Lubo Dimitrov, amb 4..

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.