Primera setmana d’streetball 3×3

El Club Bàsquet Campos ha organitzat la 23a edició del Torneig d’streetball 3×3 de la Mare de Déu d’Agost, que ha tancat la primera setmana de competició. El torneig compta amb tres categories: femenina, masculina i mixta. Hi ha inscrits set equips femenins, nou de masculins i dotze de mixtos.
A la categoria femenina encapçala la classificació l’equip Alea jacta est, que duu 10 punts de 10 possibles, en haver guanyat tots els partits que ha disputat. En segona posició tenim Idea Mallorca amb 9 punts i, empatats a 7 punts Saltimbanqui i Four Towns.
Quant a la categoria masculina, va guanyant Pelat Power, amb 9 punts, seguit de Perdem perquè volem i Tapa, tots dos amb 7 punts.
Allà on sembla que la cosa està més disputada és a la categoría mixta, la qual presenta un triple empat a 8 punts en les tres primers llocs per part de Mequetrefes, es Trastos i Espartanos. El sistema de desempat consisteix en la diferència entre els punts marcats i els encaixats al llarg de tots els partits

  • BSQUET2
  • Basquet4
  • Basquet1
disputats.
La setmana que ve segueix la competició.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.