Sebastià Sagreras, elegit batle de Campos pels propers quatre anys

Ahir no hi va haver cap sorpresa en la constitució del nou consistori campaner i Sebastià Sagreras va fer valer la majoria absoluta del Partit Popular per ser elegit batle pels propers quatre anys. Sebastià Sagreras no ha necessitat cap tipus de pacte per assolir la batlia, al contrari que la legislatura passada, en la qual va comptar amb el suport de + Acció que, aquesta vegada no s’ha presentat a les eleccions.
Maria Magdalena Lladó, de Més per Campos, també va presentar la seva candidatura, que va comptar amb quatre vots, els dos de la seva formació, el de Paco Blasco del PSOE i el de Catalina Servera, del Pi.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.