Bernat Roig, nou batle de ses Salines

Bernat Roig, de la coalició ENDAVANT per Ses Salines i Colònia de Sant Jordi (PSOE-MÉS-INDEPENDENTS), serà el batle del municipi els primers 27 mesos de legislatura gràcies al pacte assolit amb el Pi PROPOSTA PER LES ILLES, el candidat del qual, Tolo Salvà dirigirà el consistori els darrers 21 mesos. Es farà de forma inversa a la junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi que presidirà primer Sebastiana Gomila d’El Pi i posteriorment Ana Peralta d’ENDAVANT.
El pacte de govern entre les dues formacions té com a les dues prioritats bàsiques fomentar la participació ciutadana i fer un ajuntament més transparent. En tercer lloc han signat fer millores d’infraestructures, especialment educatives i de serveis socials.

Segons el pacte signat hi ha la intenció d’atorgar més competències a la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi, s’estudiarà la viabilitat d’obrir el centre de dia de ses Salines i de dotar d’una ambulància la Colònia de Sant Jordi durant els mesos d’estiu, es treballarà per la millora de l’avinguda Marquès del Palmer, es mirarà de fer un dipòsit regular d’aigua, es milloraran parcs infantils; també es contempla la possibilitat de construir d’un gimnàs a l’escola de ses Salines, i la reducció de les despeses d’assessors. A més es vol millorar la promoció socioeconòmica del municipi, amb per un model que integri cultura, esport i turisme.
L’àrea d’Urbanisme la duran de forma conjunta els caps de llista d’ambdues formacions i la resta d’àrees es distribuiran entre Endavant qui durà Hisenda, Sanitat, Acció Social, Promoció Econòmica, Cultura i Patrimoni, Protecció Civil, Cementiri, Participació Ciutadana i Medi Ambient; i el Pi que es farà càrrec de la Policia Local, Personal, Brigada i Manteniment, Festes, Esports, Educació i Primera Infància, Temps Lliure, Comerç i Mercats. En qualsevol cas l’acció de govern de les diferents àrees serà consensuada sempre pensant en el major benefici dels ciutadans.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.