Miquel Bujosa, tercer al Campionat d’escacs sub-14 de les Illes Balears

Miquel Bujosa, tercer al Campionat d’escacs sub-14 de les Illes Balears

L’escaquista campaner Miquel Bujosa va quedar tercer al Campionat Escolar de les Illes Balears en la categoria sub-14.
El torneig es va disputar al llarg de tres dies, des del divendres dia vint-i-nou fins al diumenge dia trenta-u de maig, a l’hotel Santa Ponça Park, de Santa Ponça
En Bujosa va fer 3 punts dels 5 possibles, gràcies a tres victòries i dues derrotes. Cal esmentar que el campaner va ser l’únic que va poder derrotar a Diego Asensio, el jugador del club Blau Escacs de Calvià que va quedar campió.
L’altre jugador del club Foment d’Escacs de Campos que s’havia classificat pel Campionat de les Illes Balerars era Miquel Lladó, que jugava a la categoria sub-16. Va quedar cinquè amb 2,5 punts gràcies a dues victòries, dues derrotes i unes taules. En aquesta categoria el campió va ser l’eivissenc Adrià Marí.
A partir de dia 12 de juny es jugara, a Can Pere Ignasi, el Campionat de Mallorca de Veterans, per a majors de cinquanta anys, i també un troneig escolar obert, al qual es poden inscriure els nins i joves de fins a setze anys.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.