Francesca Ballester, nova presidenta del Club Bàsquet Campos

Francesca Ballester, nova presidenta del Club Bàsquet Campos

Francesca Ballester Cardell va ser elegida com a nova presidenta del Club Bàsquet Campos pels propers quatre anys en les eleccions que es varen celebrar ahir vespre.
Na Francesca estarà acompanyada per Onofre Mas Ginard com a vicepresident, Josep M. Lladó Rotger, com a secretari, Sebastià Morell Coll com a tresorer i els vocals Margarita Arbona Adrover, Pere Ballester Barceló, Pere Batle Mascaró, Rafael Duran Campillejo, Bartolomé Ferrer Burguera, Joan Mas Bujosa, Francesc Mas Garau, Antonio Periago Méndez i Gori Vidal Mas.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.