Medalla de bronze a la categoria de trios per a Deva Miró

Medalla de bronze a la categoria de trios per a Deva Miró

L’esportista del Taekwondo Devamma Miró enguany ha passat a la categoria sènior. El mes passat s’hi va estrenar a l’Open d’Espanya que es va celebrar a Pontevedra. Malgrat el bon treball que va realitzar en la categoria d’individual no va aconseguir passar a la segona ronda. Així i tot sí que va aconseguir, juntament amb dues companyes de gimnàs, una medalla de bronze a la categoria de trio.
(Més información a l’edició de Ressò en paper)

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.