PRESENTACIÓ DEL PARTIT MÉS A SA RÀPITA I A CAMPOS, AVUI DISSABTE. CONTINUEN ELS ACTES DE PRESENTACIÓ DELS NOSTRES CANDIDATS A BATLIA.

presentació MES  FOTOfoto MÉS GRUP.

A falta d’una setmana per a les eleccions municipals i autonòmiques (diumenge, dia 24 d’abril) tots els partits que es presenten a Campos, el Partit Popular, MÉS per Campos, el PI, el PSOE i Volem Campos van fent la seva campanya. Després de la presentació que varen fer ja tots ells dels seus candidats, aquests dies s’han dedicat a explicar el programa.

El PP començà els actes amb una presentació al pati des Recreo amb la presència de José Ramón Bauzá. Després fou el PSOE que presentà el seu programa a l’Auditòrium de Campos amb la presència de totes les persones que van a la llista i acompanyats per Francina Armengol. Aquest dijous passat també ho va fer la llista del PI que encapçalat per Cati Servera presentà els punts principals del seu programa a la plaça de Can Pere Ignasi i acompanyats de la batlessa de Porreres i Jaume Font.

I avui dissabte fa la presentació el partit MÉS per Campos (PSM) a les 21’30 a la plaça de can Pere Ignasi i la candidata, Maria Magdalena Lladó Plazas estarà acompanyada de totes les persones que l’acompanyen a la llista i també per la segona de les llistes autonòmiques, Margalida Capellà. L’acte serà presentat per Felip Munar. Durant el matí també farà la presentació a sa Ràpita a les 12 hores al Club Nàutic de sa Ràpita.

També fa actes avui Volem Campos de les 18h a les 21h a l’Auditòrium i dijous, dia 21 de maig farà l’acte central a la plaça de can Pere Ignasi.

El Partit Popular té previst fer l’acte de final de campanya divendres, dia 22 de maig a la plaça de can Pere Ignasi.

Els altres partits també acabaran la campanya amb festes de final de campanya. MÉS la farà a la plaça des Pou Nou i el PSOE al pati des Recreo.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.