SORTIDA CULTURAL A SINEU. CONÈIXER EL PATRIMONI DE MALLORCA, POC COSTA!

3a SORTIDA SINEU MARÇ 2015 REPETIMDissabte que ve, dia 7 de març, l’Obra Cultural de Campos ha organitzat una Sortida Cultural a Sineu. De mica en mica, els dies s’estiren i conviden a conèixer el patrimoni històric i cultural de la nostra illa. En aquesta ocasió visitarem de la mà d’un dels millors comunicadors que tenim, Tomàs Vibot, la vila de Sineu.
I entre altres llocs visitarem:
– Església parroquial i el fons arqueològic
– El Palau dels reis de Mallorca
– El Convent dels Mínims (Ajuntament): la barcella de Sineu.
– Antic fossar (plaça del Mercada)
– Cases notables com Can Dameto, Son Garriga, Can Gili, Son Torelló…
Just a tall informatiu, recordam que el Palau dels Reis de Mallorca és un edifici reconstruït durant el mandat del rei Jaume II de Mallorca (inicis del segle XIV) i serà la seva segona residència oficial. El 1583 s’hi instal·là una comunitat de monges concepcionistes.
I tot de la mà de Tomàs Vibot!

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.