Jaume Adrover guanya el I Concurs de Fotografia del Club Nàutic de sa Ràpita

Jaume Adrover guanya el I Concurs de Fotografia del Club Nàutic de sa Ràpita

Jaume Adrover ha estat el guanyador del I Concurs de fotografia Restaurant del Club Nàutic de sa Ràpita.
El concurs va comptar amb cent cinc participants que varen presentar les seves fotografies sota el tema de sa Ràpita.
En Jaume en guanyar el primer premi, podrà gaudir d’un cap de setmana a Menorca per a dues persones.
El segon premi ha estat per Magdalena Julià, que ha guanyat un sopar per sis persones al restaurant del Club Nàutic de sa Ràpita, el tercer per Eva Palmer, que li ha tocat un cap de setmana per dues persones als apartaments turístics Pizà de la Colònia de Sant Jordi, el quart per Miquel Rigo, un sopar per quatre persones al Club Nàutic de sa Ràpita i el cinquè per Tolo Barceló, un sopar per dues persones al Club Nàutic de sa Ràpita.
El jurat va estar format per Pep Bonet i Joan Roig.
L’objectiu d’aquest concurs era posar en valor sa Ràpita: el mar, la costa, les situacions quotidiones, espais, accions, personatges, objectes, escenes… tan relacionats amb l’estètica com la mirada de les persones expressada mitjançant el llenguatge fotogràfic.
Els organitzadors ja pensen en l’any que ve organitzar-ne la segona edició.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.