Campionat de Mallorca Escolar d’escacs

Campionat de Mallorca Escolar d’escacs

El passat divendres dia sis de febrer va començar el Campionat de Mallorca Escolar sub-16 i sub-14 d’escacs, al qual hi participen cinc jugadors del Club Foment d’Escacs de Campos: Miquel Lladó, Lubo Dimitrov, Miquel Bujosa, Joan Miquel Bonet i Daniel Tikhomirov.
Després d’haver-se disputat les tres primeres rondes, tenim tres campaners amb 2 punts, Miquel Lladó, Lubo Dimitrov i Miquel Bujosa, que ocupen, respectivament, les posicions, setena, novena i dissetena de la taula classificatòria. Daniel Tikhomirov en duu 1 i va el vint-i-vuitè, mentre que en Joan Miquel Bonet n’ha fet 0,5 i va el trenta-tresè.
Dia 13 de març començarà el Campionat de Mallorca sub-10, al qual també hi haurà representació campanera. Us mantindrem informats.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.