El calendari rural de l’illa de Mallorca serà presentat per l’Obra Cultural de Campos

Antoni Ginard Bujosa i Andreu Ramis Puig-gròs, professors de la universitat i especialistes en la recerca i docència sobre geografia, cartografia, antropologia i evolució del territori el primer i, en història , etnografia, antropologia i patrimoni el segon, són els autors del llibre La terra i el temps. De cap a cap d’any. Calendari rural de l’illa de Mallorca que serà presentat aquest divendres, dia 5 de desembre, a les 20:30 h. al local de l’Obra Cultural de Campos (plaça de can Pere Ignasi, 10, ca sa brodadora Majora) pel campaner Joan Perelló.

Aquest llibre ofereix un aplec, en un format breu, d’una diversitat d’aspectes heretats de la cultura popular tradicional, que resumeixen una cosmovisió, mes a mes, del cicle del treball i de la vida. És un reconeixement i un homenatge a tot un llegat, a un temps i a una terra, que han contribuït a forjar el nostre patrimoni cultural i els nostres paisatges.

S’ha de remarcar que Antoni Ginard si bé va néixer a Palma ja fa molts d’anys que viu a Campos i ha volgut que el nostre poble conegués de la mà dels seus autors aquest interessantíssim calendari rural…andreu-ramis-i-antoni-ginard-2Imprimir

(més informació a la Ressò en paper)

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.