Els campaners Miquel Oliver i Martina Cladera avui vespre al programa Cuina i Guanya


Avui vespre (dilluns) al programa Cuina i Guanya es farà la darrera edició de la fase de selecció de semifinalistes. Una parella nova, tendrà l’oportunitat d’aconseguir el darrer lloc per a la gran semifinal que es farà la setmana que ve. El programa visitarà els municipis de Ciutadella, Sant Antoni de Portmany i Campos per triar els millors representants de cada vila. En representació de Campos intervindran en Miquel Oliver Adrover i Martina Cladera.
Les tres parelles de concursants hauran de seduir amb les seves elaboracions tres importants xefs: Koldo Royo, Andreu Genestra i Santi Taura.
Durant la primera prova, la d’habilitat i tècnica, els participants aprendran a parar taula com a uns autèntics professionals. El professor de l’Escola d’Hoteleria, Manuel Martínez, els proposarà un menú imaginari i els participants hauran de parar una taula com fossin a un restaurant de primera categoria. La parella que millor realitzi la prova aconseguirà el comodí d’ajuda del xef.
En aquesta edició, l’ingredient principal serà la carn, la carn que han d’emprar per sorprendre el jurat amb un  aguiat ben gustós. El podran elaborar com vulguin, però sempre pensant a seduir el jurat del programa amb un plat original i ben presentat. Disposaran de 60 minuts i els que hagin fet l’elaboració pitjor seran eliminats del concurs.
Les dues parelles que quedin al plató hauran de competir entre elles durant l’elaboració de les postres. El plat dolç protagonista serà: un gelat d’ametla acompanyat d’un quarto. Dues elaboracions ben complicades, entre altres motius, perquè per fer el gelat hauran d’aprendre a usar les antigues bombes de gelat. Disposaran de 50 minuts. En haver acabat totes les proves, el jurat prendrà una decisió i valorarà la trajectòria dels participants per poder decidir quina parella de cuiners són els mereixedors d’una plaça a la gran semifinal de Cuina i Guanya.
Cuina i Guanya, presentat per Fabián León, Marta Simonet i Koldo Royo, s’emet tots els dilluns, a les 21.30 hores. L’objectiu de cada programa és aconseguir una parella de semifinalistes que optaran al premi de final de temporada: 6000 €. (informació extreta d’IB3)cuinaiguanyalogo400x40049

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.