L’Associació campanera Pinyol Vermell al programa d’IB3 Uep! Com anam?

pinyol vermell 3

Aquest dijous vespre, dia 6 de novembre, a Uep! Com anam?, es viurà una jornada de pinyol vermell amb en Toni Ballador i amb el jove president de l’associació campanera Pinyol Vermell a qui acompanyaran a fora vila a realitzar diverses feines curioses. Per començar, sembraran ordi a l’antiga amb una egua que s’estrenarà en aquesta àrdua tasca. Llavors, aniran a arreglar les aus de corral i couran pa. Després de fer de forner, l’amo en Toni passarà també una divertida estona en companyia dels quatre fills del matrimoni i descobrirà la gran vocació foravilera dels nins menant ovelles amb ells. I, com a remat d’aquest vistós reportatge central, el presentador participarà a un dinarot festiu enrevoltat de tota la colla de l’Agrupació Pinyol Vermell i, en acabar, es vestirà d’ample i se sumarà a l’assaig dels seus balls.
Tot això demà dijous al programa Uep com anam

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.