Deva Miró torna de Mèxic amb una nova medalla

Deva Miró torna de Mèxic amb una nova medalla

La campanera Devamma Miró acaba d’arribar de la ciutat mexicana d’Aguascalientes, on ha tengut lloc el Campionat del Món de Taekwondo en la modalitat de Poomsaes.
Na Deva va participar en la categoria individual i en la de trios. A la individual va quedar a les portes de passar a les semifinals, però va ser en la modalitat de trios, juntament amb Apol·lònia Maria Salvà i Laura Oliver, que va aconseguir la medalla d’argent, ja que varen quedar subcampiones del món just darrera la Xina, després d’eliminar els equips del Canadà i dels Estats Units.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.