Emiliano Gaspoz guanya el II Concurs de fotografia Lasal

Emiliano Gaspoz guanya el II Concurs de fotografia Lasal

Avui ha tancat l’exposició de fotografia Lasal, que s’ha pogut visitar a l’Església de ses Salines des del passat diumenge dia denou d’octubre.
Allà s’hi han pogut veure les fotografies participants al II Concurs de fotografia Lasal, organitzat per l’Associació Lasal.
Enguany el guanyador, tant en la categoria de color com en la de blanc i negre ha estat l’argentí Emiliano Gaspoz. El segon premi ha esta per la mallorquina Catalina Ginard. El tercer pel també malloquí José Serra, el quart, per Ana Frías, de la Colònia de Sant Jordi i el cinquè per Helena García. A la imatge podeu veure la fotografia guanyadora a la categoria de color.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.