Maria Magdalena Lladó es presenta a les primàries de Més

La regidora del PSM-Entesa de l’Ajuntament de Campos Maria Magdalena Lladó Plazas ha formalitzat la seva candidatura a les primàries de Més per Mallorca per anar a la llista del Parlament les properes eleccions autonòmiques previstes pel mes de maig del 2015.
Si qualcú vol votar en aquestes primàries encara hi és a temps. El període d’inscripció estarà obert fins dia sis de novembre i es pot fer a la pàgina web:
Maria Magdalena és mestre d’anglès i fa feina a l’Escola Nova de Porreres. És membre de l’Executiva de Més per Mallorca, on és una de les responsables del grup sectorial d’Educació.
En declaracions a Ressò ha manifestat que es presenta a les primàries perquè vol mostrar a la ciutadania que si no estam d’acord amb la manera d’actuar dels polítics no ens en queda d’altra que participar-hi activament per mirar de canviar les coses. Pensa que davant el descrèdit que pateix la política avui en dia, és necessari un canvi profund en la manera de fer les coses. Sobretot el sector educatiu, que tan greument s’ha vist castigat per l’actual govern, necessita responsables polítics que hagin viscut la realitat educativa des de dins. Considera que s’ha de comptar amb gent que està en contacte amb els problemes quotidians de les persones i troba que com a mare de dos infants, mestra i dona treballadora, pot aportar molt a aquest canvi.
Des de Més per Mallorca ens han assegurat que el diumenge dia quinze de novembre, data prevista per a les primàries, hi haurà una urna a Campos perquè puguin exercir el seu dret a vot totes aquelles persones que s’hagin inscrit al cens.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.