Correllengua i Diada per la llengua dies 4 i 5 de maig

Correllengua i Diada per la llengua dies 4 i 5 de maig

El proper diumenge dia 5 de maig l’Obra Cultural Balear organitza la Diada per la llengua, enguany amb el lema: «perquè el nostre amor a la llengua i a Mallorca és infinitament més fort que el seu odi».
Dies abans ja s’haurà encalentit l’ambient amb el Correllengua interilles organitzat pels Joves de Mallorca per la Llengua. La jornada del dissabte dia 4 de maig el Correllengua partirà de ses Salines a les 10 h en direcció a Campos. A les 10:30, davant Formatges Burguera, els campaners recolliran la torxa i prendran el relleu als saliners. És previst que arribi a la Plaça de can Pere Ignasi de Campos devers les 11:15, on serà rebuda amb música i es llegirà el manifest. Després el Correllengua seguirà el seu camí cap a Llucmajor. A la partió de cas Rubins, els llucmajorers agafaran la torxa.
El dimecres dia 24 d’abril, a les 20:00 hi haurà una reunió al local de l’Obra Cultural de Campos, del C/ Bisbe Tallades, 6, per organitzar els torns dels corredors. Tots aquells que hi vulgueu participar hi podeu acudir.
L’endemà, dia 5 serà la Diada per la llengua, a la Plaça Major de Palma. Començarà a les 17 h amb una ballada popular amb Magranes. A les 18 h s’espera l’arribada del Correllengua després d’haver recorregut les quatre illes. A continuació es farà l’acte central. I a partir de les 19 h seguiràrà la festa amb Música Nostra.
L’Obra Cultural Balear de Campos llogarà un autocar pel trasllat de tots els campaners que hi vulguin assistir. El preu serà de 10 € per persona. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a l’adreça sitjarvallsantonia@gmail.com o per watshapp al núm. 616 80 90 60 fins dia 2 de maig.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.