Artestruz compleix vint-i-cinc anys

Artestruz compleix vint-i-cinc anys

La granja d’estruços campanera Artestruz compleix aquest 2024 vint-i-cinc anys, que no són pocs. Per celebrar-ho, la granja familiar -fundada pel matrimoni format per Uri Loffler i Josephine van Stokkum- organitzen el proper primer de març (dia de les Illes Balears) diverses promocions per visitar la granja, tant per a adults com per a infants. Això sí, s’han de fer reserves a través de la seva web: www.artestruzmallorca.com/eggcellent-event. Un pla ideal per aquest dia, sobretot per entretenir els més petits, on els visitants podran contemplar els 30 estruços de la granja. Actualment els germans Ohad i Jonathan (fills dels fundadors) estan al capdavant del negoci, que es troba a la carretera militar, entre les rotondes de Formatges Burguera i de Son Catlar.

Pere Guillem Mas

  • artestruz_24_06_2020_019
  • Ohad and Uri

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.