Maria Escalas guanya el Premi Ciutat de Palma de novel·la

Maria Escalas guanya el Premi Ciutat de Palma de novel·la

Maria Escalas ha estat la guanyadora del premi Llorenç Villalonga de novel·la amb l’obra A la seva ombra.
L’escriptora campanera, que va encetar la seva carrera com a novel·lista ara fa vuit anys amb Abans que el teu record torni cendra, sobre la vida d’un rector d’un poble del Migjorn de Mallorca, torna ara amb una ficció basada amb la història de la compositora santanyinera Matilde Escalas, una dona que va viure entre final del segle XIX i principi del XX i que va ser una avançada del seu temps que va estudiar a Barcelona, va viure a París, on esw va relacionar amb diversos personatges del món de la cultura i, més endavant, va tornar al seu poble natal.
És la segona vegada que Maria Escalas escriu una novel·la sobre una dona música. Ja ho va fer amb Sara i els silencis, publicada l’any 2018, que se centra amb una compositora que pateix càncer.
A la seva ombra encaran no ha sortit al mercat. Està previst que ho faci passat l’estiu que ve de la mà de l’editorial La Campana.
Al proper número de Ressò en paper, que sortirà a principi de febrer, hi sortirà ampliarem aquesta informació amb una entrevista a l’escriptora.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.