L’IES Damià Huguet obté un 100% d’aprovats a les proves d’accés a la universitat

L’IES Damià Huguet obté un 100% d’aprovats a les proves d’accés a la universitat

L’IES Damià Huguet ha aconseguit un 100% d’aprovats a les proves PBAU. Enguany l’institut de Campos va presentar 34 alumnes a les proves d’accés a la universitat, i tots han aconseguit la qualificació d’APTE.
Les PBAU es varen realitzar els passats dies 6, 7 i 8 de juny i el percentatge d’aprovats va ser del 94,7%. Arreu de les Illes Balears s’hi varen presentar un total de 3.946 alumnes, 3.736 dels quals varen superar les proves.
Els propers 4,5 i 6 de juliol tendrà lloc la convocatòria extraordinària.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.