Rebuda de la flama de la llengua a Campos

Rebuda de la flama de la llengua a Campos

El proper dia 23 de juny, vespre de Sant Joan, arribarà a Campos la Flama del Canigó, una flama que representa la unitat de la llengua catalana i que cada any es renova per Sant Joan.
Tot començárà a les 12 h del migdia quan una comissió de l’Obra Cultural Balear d’Alaró recollirà la flama al Parlament de Catalunya, una flama que, hores abans, hi haurà arribat provinent del Canigó, una muntanya de la Catalunya del Nord on s’hi conserva la Flama de la Llengua tot l’any.
A les 17:20, a la Plaça de la vila d’Alaró hi haurà l’acte de benvinguda de la flama, amb la participació dels Dimonis d’Alaró, els Geganters d’Alaró i els Capgrossos de l’Escola i una colla de xeremiers.
A continuació, al pati de l’Ajuntament d’Alaró hi haurà l’acte de recepció de la flama. Antònia Vicens llegirà el manifest unitari. A continuació hi haurà un parlament del president de l’OCB, Joan Miralles i es procedirà al lliurement de la flama als representants de les distintes delegacions de l’OCB i d’altres entitats que l’han sol·licitada. L’OCB de Campos hi enviarà representants a recollir-la. Seguirà un tema musical i finalitzarà l’acte amb el cant de la Balanguera.

Els representants campaners duran la flama a Campos, on, a les 20 h, s’hi farà un acte de benvinguda, al local de l’Obra Cultural Balear del carrer Bisbe Tallades, durant el qual la professora Antònia Font en llegirà el manifest. Un grup de xeremiers hi aportarà la part musical.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.