Maria Barceló, tercera al campionat del món de duatló

Maria Barceló, tercera al campionat del món de duatló

La campanera Maria Barceló Serra ha quedat en tercera posició en el campionat del món de duatló en modalitat cross -en categoria junior- que s’ha celebrat avui dia 3 de maig a la veïna illa d’Eivissa.
La prova s’ha celebrat amb una temperatura d’uns 21º i ha consistit en 3 sectors, un primer de prova a peu de 3000 m, un segon de bicicleta de muntanya d’uns 11km i un tercer i final sector de prova a peu de 1500 m.
La guanyadora ha estat l’espanyola Isabel María Navarro García, que ha completat la prova amb un temps de 1:00:49. La segona classificada ha estat la portuguesa Luisa Miranda amb un temps de 1:02:44. La nostra protagonista ha finalitzat amb un temps 1:03:36.
Divendres, 5 de maig, na Maria participarà a la prova de triatló en modalitat cross, del mateix campionat mundial. Des de Ressò esperem que li vagi bé!
Pere Guillem Mas

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.