Presentació de la nova novel·la de Sebastià Portell

Presentació de la nova novel·la de Sebastià Portell

L’escriptor saliner Sebastià Portell va voler celebrar el seu trentè aniversari al seu poble natal i fer-lo coincidir amb la presentació de la seva darrera novel·la, Les altures., davant un públic ben nombrós i entregat.
L’acte va tenir lloc dimarts passat, dia nou de novembre a l’església vella de ses Salines, a les set del vespre.
La presentació va anar a càrrec del mateix autor i de la historiadora de l’art Isabel M. Galmés. Com que el llibre tracta d’un artista que no va tenir èxit al seu moment però va ser reconegut posteriorment, la major part de les intervencions varen consistir en parlar de la vida i obra d’aquest protagonista.
Després de la presentació es va servir una copa de cava als assistents per la celebració de l’aniversari de l’autor.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.