Bunyolada a l’IES Damià Huguet

Bunyolada a l’IES Damià Huguet

Ahir, dia 31 d’octubre es va celebrar una bunyolada a l’IES Damià Huguet.
Es tracta d’una activitat promoguda per la Comissió de Normalització Lingüísitica del centre, emmarcada en l’objectiu de recuoperar, fomentar i donar a conèixer les tradicions mallorquines, en aquest cas, la de fer bunyols per Tots Sants.
El professorat s’hi va implicar de valent. A primera hora del matí varen anar arribant els professors amb el pastó que duien fet de ca seva. Les professores que en sabien hi varen afegir els ingredients que mancaven i varen deixar tovar la pasta. Quan va estar a punt, varen començar a fregir els bunyols, mentre altres professors hi posaven sucre i en feien paquets individuals pels alumnes. Aquesta tasca va durar tot el matí, fins que durant el segon pati es varen repartir i els alumnes els varen poder tastar. Al mateix temps un grup de professors i alumnes amb instruments musicals es varen instal·lar al pati on varen començar a tocar músiuca tradicional mallorquiona la qual cosa va propiciar una ballada popular, amb la participació de molts d’alumnes i professors.
Es varen arribar a fer i repartir més de 3000 bunyols.

  • Bunyolada1
  • PHOTO-2022-10-31-12-30-52
  • PHOTO-2022-10-31-12-30-53
  • PHOTO-2022-10-31-12-31-01

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.