Comença el XXVIII Torneig Migjorn d’escacs

Comença el XXVIII Torneig Migjorn d’escacs

Avui, dia 2 de setembre, comença l’històric torneig d’escacs campaner Migjorn, que enguany arriba a la XXVIII edició. Es jugarà durant els divendres i dissabtes de setembre al casal de can Pere Ignasi. Les partides dels divendres seran a les 20:30 h, mentre que les dels dissabtes seran a les 16:30 h. Acabarà dia 24 de setembre en haver-se disputat vuit rondes.
S’hi han inscrit un total de 59 escaquistes, entre els quals n’hi ha 19 del Club Foment d’Escacs de Campos. El rànquing està encapçalat per aquatre jugadors que superen els 2000 punts d’ELO. En primer lloc Lester Tatterssall, del Llucmajor amb un ELO de 2225, seguit per Joan Gayà, del Maria, amb 2116, l’escolar sub-12 del Reis i Dames de Levant Pau Marín, amb 2109 i Manuel Queirolo, també del Reis i Dames de Llevant, amb 2094.
Al primer classificat li espera un premi de 250 €, que serà de 100 € pel segon i de 50 € pel tercer. També hi haurà trofeus pels tres primers escolars i els tres primers escolars locals i productes locals pel primer local i pels tres primers sub-1800 i sub-1500.
Les partides es jugaran a un ritme de 90 minuts per jugador més un increment de 30 segons per jugada realitzada.
El torneig està organitzat pel Club Foment d’Escacs de Campos, patrocinat per l’Ajuntament de Campos i compta amb la col·laboració de la Federació Balerar d’Escacs i la Jardineria Ania.
Podeu seguir tots els resultats del torneig si clicau en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.