Maria Adrover participà a Cançons de la Mediterrània

Maria Adrover participà a Cançons de la Mediterrània

La campanera Maria Adrover Fullana ha participat al prestigiós festival Cançóns de la Mediterrània, que té com a objectiu donar a conèixer la música que es fa al voltant del Mare Nostrum.
Enguany hi han participat Carles Dénia (València), Rusan Filiztek (Kurdistan), Antonio Smiriglia (Sicília), Veja (Croàcia), Samah Mustafa (Palestina), Monsieur Diumani (Xipre) i un grup mallorquí un dels integrants del qual és na Maria.
Aquest grup es va formar a través d’un projecte de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Palma i la Fundació ACA. L’Ajuntament va voler seleccionar sis músics de diferents estils per posar en marxa ubn projecte de fusió entre la música tradicional i la música electrònica. S´hi varen presentar molts de candidats i, després de diverses proves varen seleccionar sis músics, un dels quals era na Maria Adrover
Aquests músics varen fer una residència a la Fundació ACA de Búger, on varen crear música i lletra noves, dirigits per la francesa Cassandre Balosso-Bardin.
Dia 19 de juliol, a l’espai ses Voltes de Palma, varen poder mostrar al públic les seves creacions en un concert de franc per a tot el públic. El resultat va ser ben reeixit i va agradar molt al públic assistent.
La cosa, però no ha acabat aquí, i el grup Saborino, que aquest és el nom que s’han posat, ja té previstes altres actuacions, a la Fira B, al Tetre Xesc Forteza, dia 7 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa i una al Teatre Pricipal de Palma, dins el 2023, per la qual encara no hi ha data ferma.

Més informació al número 304 de l’edició en paper.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.