L’IES Damià Huguet, segon a l’Olimpíada d’Història del Món Contemporani

L’IES Damià Huguet, segon a l’Olimpíada d’Història del Món Contemporani

El passat divendres 29 d’abril es va celebrar la cinquena edició de l’Olimpíada d’Història del Món Contemporani a la qual l’equip d’alumnes presentat per l’ IES Damià Huguet va quedar en segona posició.
Aquesta olimpíada és un concurs adreçat als alumnes de primer curs de batxillerat que cursen l’assignatura d’Història del Món Contemporani. Hi participaren entre trenta i quaranta alumnes d’una quinzena d’instituts de les Illes Balears. Cada centre hi podia inscriure un màxim de 3 alumnes.
La prova consisteix en un examen tipus test basat en el programa de la matèria d’Història Contemporània de primer de batxillerat. Es concedeixen tres premis individuals. Al mateix temps es disputa una competició per centres, la classificació de la qual es calcula partir de la mitjana de les millors notes dels alumnes dels equips presentats per cada centre. Els tres millors centres reben un diploma acreditatiu.
Per escollir els tres alumnes participants del nostre institut es va preparar un examen sorpresa voluntari. Els resultats de la prova foren molt ajustats i els tres alumnes seleccionats foren Roksana Ivanova, Francisca Aceituno i Miquel Tönnissen.
La prova s’inicià amb puntualitat a l’aula 1 de l’edifici Ramon Llull de la UIB. Va constar de 50 preguntes tipus test .
Tot i que a l’Olimpíada els alumnes campaners no varen obtenir cap premi individual, varen aconseguir la segona millor mitjana de notes i, amb això, la segona posició per equips. El centre guanyador va ser un altre institut públic, l’IES Ramon Llull de Palma que a més a més va aconseguir el primer premi individual
Dia 13 de juny, un representant de l’IES Damià Huguet va rebre el diploma acreditatiu del segon premi per equips a la cerimònia de lliurament de premis que va tenir lloc a la sala d’actes de l’edifici Son Lledó del campus universitari.
Més informació al número 302 de l’edició en paper.

Biel Vich

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.