Pere Ollers, pregoner de la Setmana Santa campanera

Pere Ollers, pregoner de la Setmana Santa campanera

Demà, dissabte dia 9 d’abril, a les 20:30 h tendrà lloc el pregó de la Setmana Santa, que enguany anirà a càrrec de Pere Ollers, president d’ARCA i membre de la junta directiva de l’Obra Cultural Balear de Campos. Serà al Convent de Sant Francesc de Paula. Després de dos anys anòmals per mor de la pandèmia, enguany es poden reemprendre les activitats habituals de la Setmana Santa campanera, la qual cosa ha aixecat molta expectació.
L’acte comptarà amb la intervenció musical de la Coral Sant Julià i la Coral Infantil Sant Julià, dirigides per Magdalena Rigo.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.