Campionat escolar d’escacs a Campos

Campionat escolar d’escacs a Campos

Aquest primer cap de setmana d’abril es juga la fase comarcal del Campionat de Mallorca Escolar. Campos n’és la seu de la comarca Pla-Migjorn. Al llarg de tres dies, divendres, dissabte i diumenge, al casal de can Pere Ignasi, els vint-i-sis inscrits es disputaran les places que els permetran accedir a la fase insular, que tendrà lloc el cap de setmana següent, de dia 8 a dia 10 d’abril.
El Club Foment d’Escacs de Campos hi presenta set jugadors, dos sub-14, Francesc Mulet i Leo Pisa, dos sub-12, Antoni Serra i Cristian Shiopu, un sub-10, Francesc Miralles i dos sub-8, Sebastià García i Vadim Shiopu.
Podeu seguir tots els detalls del torneig si clicau en aquest enllaç.
Més informació a l’edició en paper del núm. 301 de Ressò.

  • PHOTO-2022-04-01-20-18-19
  • IMG_3935
  • IMG_3933
  • IMG_3932

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.