Miquel Prohens ha participat a sèries de Netflix, Movistar+ i Amazon Prime

Miquel Prohens ha participat a sèries de Netflix, Movistar+ i Amazon Prime

En Miquel Prohens, de Foto Vidal, va estudiar cinema a Barcelona i es va especialitzar en direcció de fotografia.
L’any passat va acabar la postproducció de la segona temporada de Vida perfecta, una sèrie que es va estrenar a Movistar +. També va fer la direcció de fotografia d’alguns episodis de la cinquena temporada de l’exitosa sèrie Élite, que es pot veure a Netflix i va rodar la primera temporada de Operación marea negra, una minisèrie emesa per Amazon Prime Vídeo. Però no tot són sèries dins la vida de’n Miquel. També va rodar un documental de producció mallorquina Homes nous, del director Miguel Eek, que s’espera que s’estreni al llarg del 2022. Entre aquestes produccions esmentades, també ha rodat diversos anuncis publicitaris.
Més infortmació al núm. 299 de l’edició en paper de Ressò

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.