Miquel Calent, presentador de la Gala Enderrok

Miquel Calent, presentador de la Gala Enderrok

El cuiner campaner Miquel Calent ha estat el presentador de la Gala Enderrok de la música balear, que es va celebrar el passat dijous dia 25 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma.
El grup manacorí O-Erra va obtenir els premis al millor artista i al millor disc de pop-rock per Imaginari, mentre que la cantautora de Felanitx Maria Hein se’n duia el premi al millor artista revelació i a la millor cançó amb Sa teva presència. Aquests dos premis es varen atorgar per votació popular.
Tomeu Penya va ser guardonat per la seva trajectòria, pels seus cinquanta anys dedicats a la música.
També es varen atorgar els premis de la crítica. En aquest cas el premi al millor disc del 2021 va ser pel manacorí Marco Mezquida, per Talisman.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.