UN CONCERT I UNA REPRESENTACIÓ TEATRAL, DOS ACTES MÉS DEL NADAL CULTURAL

 

UN CONCERT I UNA REPRESENTACIÓ TEATRAL, DOS ACTES MÉS DEL XX NADAL CULTURAL

Després de realitzar-se amb gran èxit de públic la conferència “Maria Antònia Salvà i quatre amistats epistolars (Miquel Roig de can Lluís, Blai Bonet, Bernat Vidal i Tomàs, Joan Mascaró)” a càrrec del Doctor en Filosofia, Francesc Lladó i de la Sortida Cultural “Arquitectura Modernista a Campos” amb l’historiador de l’Art, Guillem Roser, resten dues activitats més del XX Nadal Cultural organitzat per la delegació de l’Obra Cultural Balear de Campos.

El dia de la segona festa de Nadal – 26 de desembre-, com és tradicional des de fa 32 anys, l’Obra Cultural Balear de Campos organitza el XXXII CONCERT DE SANT ESTEVE. Enguany tendrem el grup CRISBRU, en el qual forma part el músic campaner Josep Pou acompanyat d’altres tres grans músics. Serà al Casal de Can Pere Ignasi a les 20 hores.

Com hem dit abans, CRISBRU és un quartet format per Cristina Brugada (veu), Marc Casanovas (guitarra), Joan Vilalta (percussió) i Josep Pou (teclats).

En el concert de CRISBRU podrem escoltar música Pop, Neo soul,  R&B i la música, així com la lletra d’algunes cançons són de creació pròpia amb un estil que combina ritmes diversos.

 

I dimarts, dia 29 de desembre a les 20 hores al Casal de can Pere Ignasi hi haurà la representació teatral DE ´MOLLETA” A AINA MOLL MARQUÈS

Aquest espectacle teatral, interpretat per Francesca Vadell i Antònia Monroig, és un homenatge a la figura d’Aina Moll Marquès. Partint d’una ficció, en què aquesta respon a les preguntes d’una jove periodista, indagarem detalls de la seva vida i obra i ens acostarem a la protagonista d’una manera dinàmica, viva i atractiva , tot acompanyat de música i imatges.

Aina Moll contava que “Can Moll era una llar peculiar. Era una barreja de bohèmia i burgesia tradicional, d’ordre i desordre… Totes les cadires eren plenes de llibres i fitxes. Era una casa extraordinàriament acollidora. Era un oasi. Qualsevol filòleg o escriptor que vingués a Mallorca des de Catalunya, País Valencià o estranger venia a parar a ca nostra”. I en aquell ambient inicià la col·laboració amb son pare – Francesc de Borja Moll- en les tasques bàsiques del Diccionari català-valencià-balear…

Aina Moll, donassa de la llengua, la cultura i la llibertat.

Una representació teatral per a tots.

Per assistir als dos actes, cal inscriure’s al whatsapp 616 80 90 60

. És obligatori l’ús de la mascareta i fer-se les mans netes abans d’entrar.

. S’ha de respectar la distància de seguretat tant als accessos com durant l’acte.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.