Dos campaners campions d’Espanya d’atletisme sub-18

Dos campaners campions d’Espanya d’atletisme sub-18

  • PHOTO-2020-10-18-17-48-46
  • PHOTO-2020-10-18-17-39-41
Dos atletes campaners, han quedat campions d’Espanya d’atletisme en la modalitat de tanques als Campionats d’Espanya d’Atletisme a l’Aire Lliure que han tengut lloc aquest cap de setmana a l’estadi Natàlia Rodríguez deTarragona.
Inés Pascual Alcaraz avui diumenge 18 d’octubre ha disputat la tercera semifinal de 100 metres tanques a les 14:46 h i ha quedat primera amb un temps de 14,36 segons i un vent en contra de 2,1 m/s. Aquest resultat li ha permés disputar la final a les 15:50 h amb les millors atletes d’Espanya de la categoria su-18.
A la final ha estat la guanyadora amb un temps de 14,09 segons i un vent en contra de 1,1 m/s, amb la qual cosa s’’ha proclamat campiona d’Espanya en la modalitat de 100 m tanques sub-18.
Aquest darrer temps ha estat la seva millor marca personal en tanques de 76 cm (sub18). L’any que ve passa a la categoria sub-20 en la qual les tanques seran d’una alçada de 84 cm.
Per altra banda, Miquel Àngel Esteller Mas, de 16 anys, ha disputat aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya en la modalitat de 400 metres tanques sub-18. Ahir dissabte 17 d’octubre va córrer la primera semifinal dels 400 m tanques i la va guanyar amb un temps de 54,93 segons, el que li va permetre disputar la final d’avui diumenge 18 d’octubre. N’ha estat guanyador i per tant Campió d’Espanya amb un temps de 53,52 segons. Aquest temps és la millor marca personal de’n Miquel Àngel als 400 m tanques.

Si clicau en aquest enllaç podeu veure els Campionats d’Espanya d’Atletisme a l’Aire Lliure. La final d’Inés Pascual comença a les 5 h 41 minuts, mentre que la de Miquel Àngel es pot veure a les 6 h 42 minuts.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.