Pere Puigserver, entrevistat a IB3 pels aldarulls dels Estats Units

Pere Puigserver, entrevistat a IB3 pels aldarulls dels Estats Units

El campaner Pere Puigserver Burguera, professor i investigador de la Universitat de Harvard, a Boston, ha estat entrevistat al programa 5 dies de IB3 sobre els aldarulls que tenen lloc des de fa dies als Estats Units com a protesta per la mort d’un afroamericà de 46 anys, George Floyd, a mans de la policia de Minneapolis.
En Pere parla de la situació en general i també, més concretament, de la de la ciutat de Boston i n’analiza les causes i possibles conseqüències.
En podeu veure el vídeo si clicau en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.