Campos a ca teva fa una passa més per a la promoció de l’economia local

La plataforma solidària Campos a ca teva ha implementat una nova modalitat de compra per a ajudar els empresaris campaners.
La idea és donar suport als restaurants, bars i forns amb degustació que durant el confinament ho els queda més remei que tenir tancat, la qual cosa els suposa pèrdues econòmiques i , sovint, problemes de tresoreria. Per aquest motiu Campos a ca teva ha implementat un val, anomenat voucher a futur, que consisteix que el client para ara, amb targeta o transferència bancària per un servei futur. Tant pot pagar una consumició determinada com una quantitat concreta d’euros que es dipositen en una vidriola per a consumir quan s’hagi acabat el confinament. Això té una eficàcia doble, per una part el consumidor dona un cop de mà a l’empresa en qüestió i li atorga un poc de tresoreria ara que val mal dades i, el restaurador el compensa per la seva fidelitat amb un detall a concretar (botella de vi, cafè de franc, prioritat de servei, …).
La proposta ha tengut una gran recepció, fins al punt que ja s’hi han afegit més de quaranta comerços.
Podeu contactar amb Campos a ca teva a través dels seus comptes de Twitter i Facebook, al correu electrònic camposacateva@gmail.com o al telèfon 653 96 18 29.

Campos a ca teva és una plataforma gratuïta i solidària que va sorgir com una iniciativa particular al principi del confinament i té com a objectiu ajudar el petit comerç local campaner, a la pagesia i als pescadors, als quals els ha oferit una eina per poder contactar amb els clients i poder fer venda directa.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.