CONCERT D’ENTREVEUS AL CONCERT DE SANT ESTEVE. AVUI VENDA D’ENTRADES

CONCERT D’ENTREVEUS DIA 26 DE DESEMBRE A LES 20 HORES A L’AUDITÒRIUM

Avui, 21 de desembre, venda d’entrades de les 11 a les 13 h al carrer Estret, 6 i també una hora abans del concert. És gratuït per als socis de l’Obra Cultural de Campos i de 5 euros per als no socis.

Entreveus és un trio vocal femení que s’acompanya amb piano. Es va crear a Santanyí (Mallorca) l’any 2004. Està format per: Antònia Suau (veu), Silke Hamann (veu), Francesca Suau (veu i piano) i Ramon Canyelles (tècnic de so directe i coordinació).

El seu repertori és variat i extens, la qual cosa permet adaptar-se molt bé a llocs i públics diversos. En podem diferenciar tres vessants:
– Composicions pròpies amb poemes d’autors mallorquins (Antoni Vidal Ferrando, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Miquel Bauçà, Damià Huguet……).
– Adaptacions de temes tradicionals de les Illes i d’altres cançons d’arrel mediterrània.
– Versions de clàssics del pop i de cantautors.

La principal característica del grup és l’ús del piano i les tres veus. Cal destacar també el fet que siguin tres dones, la qual cosa, indubtablement, transmet una sensibilitat especial a la seva música. La conjunció del piano i les veus aconsegueix crear un ambient musical original i subtil. Entreveus interpreta també alguns temes a capel·la (a tres veus). La posta en escena és sòbria però molt efectiva: un piano amb cua i tres micròfons. Després, durant l’actuació, les tres cantants van canviant la seva col·locació damunt l’escenari segons les cançons que interpreten, creant una complicitat molt particular amb el públic, que també participa en algun dels temes. Sempre que les condicions tècniques ho permeten, el concert s’acompanya amb una projecció d’imatges relacionades amb les cançons.

L’any 2007 Entreveus va publicar el seu primer treball discogràfic: El joc de l’Aigua (Ona Digital), amb les composicions pròpies del grup, tenint una bona acollida per part del públic i de la crítica.

Tres anys després varen presentar un nou treball: MITES DINS LA BOCA (Ona Digital, 2010). Són quinze cançons sobre poemes de l’escriptor Antoni Vidal Ferrando. Les cançons del disc, amb altres poemes d’Antoni Vidal formen l’espectacle MITES DINS LA BOCA ENTREVEUS CANTA ANTONI VIDAL FERRANDO, que es va presentar al teatre Xesc Forteza de Palma. Aquest espectacle, que compta amb la participació del propi poeta, s’ha fet també a altres teatres i espais de Mallorca i Barcelona i continua dins el repertori habitual d’ENTREVEUS.

Cada una de les tres integrants del grup compta amb una important experiència i formació, ja que han participat anteriorment en diferents projectes musicals:

Antònia Suau Sbert (veu) des de molt jove es va iniciar en l’estudi de la música i ha format part de diferents grups, coincidint amb na Francesca Suau en el de música tradicional l’Altina. La seva veu, expressiva i convincent, gairebé rotunda, no permet cap dubte: ha nascut per gaudir i fer gaudir del seu cant.

Silke Hamann (veu) mallorquina d’adopció nascuda a Colònia (Alemanya), va ser component del grup Eurocats, dedicant-s’hi professionalment durant onze anys. La seva veu és flexible i dolça i té una gran habilitat per fer veus d’acompanyament.

Francesca Suau Artigues (piano, veu i composició) té el títol superior de piano. Amant i estudiosa de la música, combina la seva formació clàssica amb l’amor per la música tradicional, el jazz i la cançó d’autor. L’ensenyament de la música és la seva professió i aquesta és, també, la seva afecció. És l’autora de la música dels temes propis d’Entreveus.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.