Manuel Queirolo, guanya el Torneig Migjorn d’escacs

Manuel Queirolo, guanya el Torneig Migjorn d’escacs

Manuel Queirolo, del Club Reis i Dames de Llevant ha estat el campió de l’edició d’enguany del Torneig Migjorn, que organitza el Club Foment d’Escacs de Campos amb el patrocini de l’Ajuntament i Jardineria Ania. El campió va sumar 6,5 punts del 8 possibles, gràcies a cinc victòries i tres taules. Com a premi va aconseguir un viatge a Menorca.
En segona posició i els mateixos punts va quedar l’escolar del Megaescacs Manuel Ermachenko, seguit pel jugador del Porreres Jaume Terrades, amb 6 punts
El premi al millor escolar fou per Miquel Sureda, del Reis i Dames de Llevant, el segon escolar fou Joan Miquel Jaume, de Porreres i el tercer Pedro Payeras, de La Balenguera.
El millor de primera categoría va ser Javier Cisneros, del Club Foment d’Escacs d’Alcúdia, el de segona Cristina Sureda, de Reis i Dames de Llevant, i el de tercera Pau Marín, del mateix club.
El premi al millor local va ser per Víctor Rubert i el de millor escolar local per Susana Rubert.
Podeu veure tots els detalls del torneig en aquest enllaç.
Més informació a l’edició en paper del mes que ve.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.