El dissabte abans de sa Fira, teatre a Campos

 

El dissabte abans de sa Fira, teatre a Campos

Dissabte, dia 19 d’octubre, la companyia Set i mig Teatre estrena MARACAIBO de Sebastià Portell sota les ordres de Lourdes Clar. Serà a les 20 h. al teatre Escènic de Campos i amb vestuari de Bernat Portell.

La companyia Set i Mig Teatre ja ha representat diverses obres a Campos: Moix per llebre de Pere Capellà, Coses de Dones de Maria Mercè Marçal,  Set Cabarets i Mig, una selecció d’obres a cura de Sebastià Portell  i ara representarà  Maracaibo, original de l’escriptor  S. Portell. Es tracta d’una sèrie de monòlegs en què figures femenines diferents s’expliquen, es confessen o s’esplaien davant d’un personatge mut i, alhora, davant del lector.

Amb la intenció de mostrar i explorar l’univers de la feminitat Portell crea una galeria diversa de personatges femenins que s’expressen sense intermediaris, d’una manera directa, contundent; cerca el somriure però també el patetisme, aproximant-s’hi des de la tendresa però també des de la ironia. La idea és que tots els relats siguin estridents, que el seu to sigui sempre alt.

En aquesta obra participen Toni Noguera, Magdalena Juan, Francisca Font, Margalida Artigues, Toni Bennàsser,  Maria Apol.lònia Bonet, Jerònia Calafat i Antònia Sitjar.

En definitiva, una obra on es reflecteix el món femení i que es representa com si fos vist a través de les retxilleres d’una persiana.

Sobre L'autor

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.