Susana Rubert, al Campionat d’Espanya sub-14 d’escacs

Susana Rubert, al Campionat d’Espanya sub-14 d’escacs

Susana Rubert, l’escaquista llucmajorera del Club Foment d’escacs de Campos juga, aquests dies, el Campionat d’Espanya sub -14 a Salobreña (Granada).
El torneig va començar ahir i s’allargarà fins dissabte, amb un total de 9 rondes. El dilluns, dimecres i divendres es juguen dues rondes, matí i horabaixa, mentre que el dimarts dijous i dissabte, només una, al matí.
Per ara s’han disputat tres rondes i na Susana duu 0,5 punts, gràcies a unes taules a la primera ronda contra un jugador teòricament molt superior, al qual, fins i tot, va tenir posibilitas de guanyar.
Completen la delegació balear Doro Gomila, Josep Cardona, Marc Roig i Marta Tomàs.
Podeu seguir els seus resultats en aquest enllaç.

Sobre L'autor

Vaig néixer a Campos el 1965. Vaig estudiar EGB al Col·legi Fra Joan Ballester i Batxillerat a l'IES Felanitx. Em vaig llicenciar en Física per la UIB. Vaig ser un dels fundadors de l'OCB- Campos i la revista Ressò el 1989. Actualment en som el tresorer. Som professor de matemàtiques a l'IES Damià Huguet i president de l'Associació El Mirall, que edita la revista homònima. Som jugador d'escacs, apicultor i pagès.

Articles relacionats

Escriu una Resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.